WOKKI BEVERWIJK

WOKKI BEVERWIJK Heerlijk wokken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 813 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wokki Beverwijk. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:06 Wat een aanfluiting deze tent. Ik had aangegeven dat we om 19:00 het eten wilden ontvangen. Dat was er pas om 21:05. Heb zelf twee keer moeten brengen. Geen communicatie!!! Ik had ook 4 gefrituurde garnalen besteld, was dus blijkbaar op. Ik kreeg de
20 mei 2022 om 20:27 Was lekker had per ongeluk naar verkeerde adres laten sturen. Maar de aardige bezorger kwam het gelukkig op het juiste adres brengen Thanks
20 mei 2022 om 20:16 Was prima de saté was helemaal top, het was nog te warm op te eten. Echt een aanrader
18 mei 2022 om 20:09 Eten was aangebrand. Bij het openen van het bakje kwam er ook een verbrande geur vrij. Bezorgtijd is te lang. Was m'n eerste keer bestellen hier, verder niet meer
12 mei 2022 om 21:07 Het was heerlijk, snel bezorgd ook
1 mei 2022 om 18:10 Waarschuwing mensen! LET OP als je lekker wilt eten haal dat niet hier! het kan zomaar je laatste maaltijd zijn, Als je als kok niet door heb wanneer er een SLIERT IJZER in het bakje meegaat naar de klant speel je met mensenlevens! Lekker maar KUT!
29 apr 2022 om 23:35 Erg goed! Goed gevuld, warm en lekker.
28 apr 2022 om 7:19 Was weer heerlijk
27 apr 2022 om 20:11 Mn kinderen vonden het heerlijk!
20 apr 2022 om 1:37 Wokki is m’n favoriete wok geworden, altijd lekker, goeie volle bakjes en prima op tijd dus als je wilt wokken, kies je voor Wokki (ik kon nog een andere wok kiezen maar daar moet je minimaal €30 besteden, ik ben natuurlijk niet achterlijk)
11 apr 2022 om 19:46 Topping toegevoegd: €1,50 voor champions en €1,30 voor broccoli. Niets van gezien
9 apr 2022 om 21:23 Heerlijke iftar gehad. Bedankt!