WOKKI BEVERWIJK

WOKKI BEVERWIJK Heerlijk wokken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 266 beoordelingen
24 feb 2020 om 23:59 Voor de tweede keer besteld hier, eerste keer waren ze de saus in het eten vergeten en de tweede keer zijn ze mijn cola vergeten, zij waren niet bereikbaar om dit door te geven. Wel betaald.
24 feb 2020 om 19:35 Eten was warm en smaakte erg goed, alleen een langere bezorgtijd, maar dat was niet perse een groot probleem
17 feb 2020 om 22:57 Goor eten nooit meer bestellen hier
10 feb 2020 om 21:30 Eten zelf was matig. Maar de wachttijd en service ronduit schandalig. Nooit meer!
9 feb 2020 om 22:24 Kreeg voor €3,50 4 kleine loempia’s een beetje duur lijkt mij
9 feb 2020 om 19:15 Altijd lekker! Dit keer wel verkeerde saus, en geen garnalen (wel voor betaald uiteraard. Kan gebeuren
8 feb 2020 om 14:56 Eten was lekker zoals altijd. Alleen ipv grote loumpia waren het een aantal kleintjes. Bezorging duurde wel wat langer.
6 feb 2020 om 15:30 Eten is ontzettend lekker. Maar snel bezorgen lukt nog niet atijd. Kleine 20 minuten later dan aangegeven.
5 feb 2020 om 20:18 Helaas was het eten al bijna koud, alles lag door elkaar en er zat verkeerde saus bij de gerechten.
2 feb 2020 om 20:47 Uiteindelijk duurde het twee uur voordat de bestelling werd geleverd. Wel keurig excuses en vonden het heel vervelend.
2 feb 2020 om 19:18 Al de tweede keer dat ik wat bestel en er niet inzit wat ik besteld heb. Als vegetariër vind ik het dan ook extra kwalijk dat er kip inzit wat ik niet besteld had. Na klacht wordt er wel nieuwe gebracht, maar blijkbaar kan ik het niet vertrouwen.
1 feb 2020 om 12:04 het was heel erg lkkr had er nooit besteld.maar het was gloeiendheet en heerlijk van smaak toppertje.